Als overheid heeft u specifieke taken. Veel van deze taken worden uitgevoerd door ambtenaren. Toezichthouden op milieuwetgeving is een erg belangrijke taak. 

Door allerlei oorzaken kan het zijn dat uw toezichthoudend ambtenaren niet toekomen aan hun kerntaak, zijnde toezichthouden. Klachtenafhandeling, overleg, cursussen, deelname aan projecten in samenwerkingsverbanden, ziekte, zwangerschap en nog vele andere factoren kunnen er oorzaak van zijn dat er bij uw afdeling een capaciteitstekort ontstaat.

Dit probleem kan ik voor u oplossen. Door mij in te huren als aangewezen toezichthouder kan ik opgelopen achterstanden snel inlopen. Daar waar de ambtenaar door bovengenoemde oorzaken gemiddeld 64 integrale milieucontroles per jaar uitvoert (bron: onderzoek naar haalbaarheid van kengetallen door Y. Kerkdijk) ben ik in staat om, door zeer efficiŽnt met mijn (uw) tijd om te gaan, een veelvoud hiervan uit te voeren.

Voorwaarde is uiteraard dat ik mij uitsluitend met toezichthouden bezig houd. Door deze efficiŽnte manier van werken zijn tevens zeer lage tarieven per controle mogelijk.

Toezichthouden blijft natuurlijk maatwerk. Wilt u weten wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte of gesprek aan via de knop contact op de homepage.

 

 

info@onnoversteeg.nl - T. 0529 455680 F. 0529 455680

© 2011 Onno Versteeg  Milieu advies | Website ontwerp GBL ICT