DE MOBIELE MILIEU COORDINATOR

U wilt zich met uw bedrijf natuurlijk zoveel mogelijk bezighouden met uw kerntaken. Een autobedrijf wil auto’s verkopen en repareren, een fabriek wil produceren en een bouwbedrijf wil bouwen. Er komt tegenwoordig echter nogal wat milieuwetgeving aan te pas om dit te kunnen en mogen doen. Denk alleen al aan de enorme vragenlijsten voor het verkrijgen van een milieuvergunning.

Heeft u hier geen tijd voor, geen zin in of uw bedrijf is te kleinschalig om een milieu co÷rdinator in dienst te hebben dan heb ik de oplossing voor uw bedrijf.

Ik kan voor u al uw milieuzaken beheren. Dit varieert van het aanvragen van vergunningen, het voorbereiden op en begeleiden van milieucontroles door de overheid, het bijhouden van uw milieulogboeken tot het treffen van energie en geld besparende maatregelen. Misschien zijn bij uw bedrijf ook wel vloeistofdichte vloeren geŰist die achteraf niet nodig bleken.

Al deze werkzaamheden worden gedeclareerd op basis van werkelijk besteedde uren. U betaald dus nooit meer dan nodig is en vaak zullen de gerealiseerde besparingen de kosten voor het inhuren van mij als milieu co÷rdinator dekken. 

Uiteraard worden alle werkzaamheden toegesneden op uw bedrijf, maatwerk dus. 

Ge´nteresseerd geraakt? Neem vrijblijvend contact op.


 

info@onnoversteeg.nl - T. 0529 455680 F. 0529 455680

ę 2011 Onno Versteeg  Milieu advies | Website ontwerp GBL ICT